Η Εταιρεία

“Αναλαμβάνουμε την τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων, προκειμένου να εστιάσετε σε αυτό που μετράει περισσότερο: στα προϊόντα και στις υπηρεσίες σας.”
Gravity ΙΚΕ

Η Gravity ΙΚΕ δραστηριοποιείται στην παροχή Λογιστικών, Φοροτεχνικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, τόσο προς Επιχειρήσεις, όσο και προς ιδιώτες.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι θέση να σας προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με έμφαση στην Υπευθυνότητα, την Διαφάνεια, την Μεθοδικότητα και την Αποτελεσματικότητα. Ή αλλιώς αυτό που εμείς στην Gravity ΙΚΕ ονομάζουμε, το τετράπτυχο της Επιτυχίας.

Βασικός μας άλλωστε στόχος είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους Συνεργάτες μας.

Η εταιρεία μας έχει μακρά εμπειρία στην τήρηση λογιστικών βιβλίων και αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των πελατών της σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, παραμένοντας κυρίως έμπιστοι Συνεργάτες. Στόχος μας άλλωστε είναι η ανάληψη της τήρησης των λογιστικών σας βιβλίων, προκειμένου να εστιάσετε σε αυτό που μετράει περισσότερο: στα προϊόντα και στις υπηρεσίες σας.

Η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας διασφαλίζεται τόσο από την εμπειρία μας στην ελληνική αγορά, όσο και από την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών πόρων που θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε το προβάδισμα, δαπανώντας ελάχιστο χρόνο στα διαδικαστικά.

Οι Συνεργάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς και το διαπιστευτήριο πως διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, για να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να παραμείνει νοικοκυρεμένη!

Η φιλοδοξία μας είναι να παραμείνουμε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες πελάτες μας για πολλά ακόμη χρόνια.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας.

Χρειάζεστε έναν έμπειρο συνεργάτη;